Baromfitelepi menedzsment

A helyes termelési-üzemelési gyakorlat, a baromfitelepi menedzsment megköveteli a baromfitermelés eredményességét befolyásoló számtalan tényező figyelembevételét, és ezek megfelelő megoldását is. A baromfitelep megfelelő előkészítése, a kezelhető állománysűrűség alkalmazása, a naposállományok telepítése, a kritikus első élethét teendői kiemelt figyelmet igényelnek. Az üzemelés ki kell, hogy terjedjen az állomány gondozására, az ivóvízmenedzsmentre, a megfelelő takarmányozási gyakorlatra, a hőmérséklet és légcsere biztosítására, a helyes világítási program alkalmazására, az alom minőségre, az élőbaromfi minőségét befolyásoló tényezőkre, amint a szállítás előkészítésére, a rakodásra és a szállításra is.

Scroll to Top

Regisztráció az alábbi eseményre:

Baromfitelepi menedzsment

A regisztrációhoz kérjük adja meg az alábbi adatokat. A beküldést követően kollégáink emailben tájékoztatják Önt a regisztrációs sikerességéről.

Hozzáférés kérése a bemutató előadásokhoz

Kérjük adja meg az alábbi adatokat. A beküldést követően email-ben küldjük ki a jelszót az előadásokat tartalmazó letöltés oldalhoz.