Márványozottság

A “márványozottság” (marbling) egy fontos fogalom a húsfeldolgozásban, különösen a marhahús minőségének és ízének értékelésekor. A márványozottság azon zsírsejtek mennyiségét és eloszlását jelenti a húsban, amelyek finom, fehér csíkok formájában jelennek meg a hússzövetben. A marhahús márványozottsága nagymértékben függ a tenyésztett marha fajtájától, a takarmányozási és tenyésztési módszerektől, valamint az állat életkörülményeitől.

Scroll to Top

Regisztráció az alábbi eseményre:

Márványozottság

A regisztrációhoz kérjük adja meg az alábbi adatokat. A beküldést követően kollégáink emailben tájékoztatják Önt a regisztrációs sikerességéről.

Hozzáférés kérése a bemutató előadásokhoz

Kérjük adja meg az alábbi adatokat. A beküldést követően email-ben küldjük ki a jelszót az előadásokat tartalmazó letöltés oldalhoz.